2013-12-17 09:52:59• hírek • (x)

Találkozz a Télapóval a Züm Züm Játszóházban

December 20-án 18 órától fergeteges partyt szervez gyermekeknek a játszóház, amelyen a Télapó is ott lesz!

Szerezz örömöt gyermekednek: december 20-án látogass el vele a Grand Mall kereskedelmi központ első emeletén található Züm Züm Játszóházba, ahol egy vidámsággal, örömmel teli gyermekpartyt szerveznek. Lesz rengeteg móka és kacagás, a kicsik kipróbálhatják az összes játékot és szórakozási lehetőséget, amit a megyeközpont kedvenc játszóháza kínál.

Emellett pedig a gyerkőcök találkozhatnak a rendezvény során a Télapóval is, aki az ügyes gyermekeket meglepetés-ajándékkal jutalmazza meg. Nem kér cserébe egyebet, csak egy karácsonyi éneket vagy verset!

A fergeteges karácsonyi partyra a belépőjegy gyermekenként 25 lej, a helyek viszont csak korlátozott számban vannak, ezért a Játszóház üzemeltetői arra kérnek minden szülőt, hogy mielőbb foglaljanak helyet gyermeküknek a felejthetetlennek ígérkező zsúrra.

A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: